Oma Müsli lugu!

Minu arvates saavad kõik head tooted alguse enda vajadustest. Nii sai alguse ka Oma Müsli! Mõned aastad tagasi tekkis suur isu hea ja tervisliku pähklimüsli järele. Olin juba aastaid poodides seda ühte ja õiget otsinud, kuid tulutult. Kas müsli oli liiga magus või koostisainete proportsioon ei sobinud. See kõik ajendas enda oma müslit looma, mis oleks maitsev ja tervislik. Ja valmis ta saigi, minu kõige esimene Oma Müsli – Pähklisegumüsli, mis on valmistatud kookosõlist ja magusaineks kas mesi või vahtrasiirup – mille järele vastavalt isu on.

Täiesti märkamatult hakkasid pereliikmed seda ka igapäevaselt sööma. See oli aga suurim kiitus, sest enne ei olnud keegi meist suur müsli fänn. Eriti tore oli näha, et müsli pakkus palju avastamisrõõmu ja maitseelamusi ka sõpradele. Nii tore oli kuulda kiidusõnu, mis näitasid, et tegemist on imehea müsliga ning seda tuleks võimaldada suuremale seltskonnale. See positiivne tagasiside ajendas mind ka Oma Müsli ideed edasi arendama.

Müsli arendus käib edasi jooksvalt, kus populaarsed lemmikud jäävad alati meie menüüsse ja vähem lemmikud saadame puhkama, et teha ruumi uutele ja värskematele maitsetele. Meie nn “vanad olijad” Pähklisegumüsli ja Apelsini Jõhvika Müsli on saanud nii palju kiitust ja tunnustust, et need jäävad kindlasti meie valikusse. Lisaks oleme loonud uue lemmiku – Lastelemmik Pähklisegumüsli. See on meie Pähklisegumüsli, kuid pähklid on purustatud väikesteks, et pisikesed kliendid saaksid neid oma müslist paremini kätte.

Palju inspiratsiooni saame erinevatelt reisidelt, mis toovad uusi maitseid meie menüüsse. Näiteks meie uusim toode on Hawaii Müsli, kus troopika saabub meie kodudesse.

 

 

Meie lugu ja väärtused moodustavad meie toodete aluse. Oleme pühendunud kvaliteedi, värskuse ja tervislikkuse tagamisele iga ampsu juures.

  • Värskus: Oma Müsli pakub alati värsket ja maitsvat müslit, mis on valmistatud sinu tellimusele.
  • Kvaliteet: Oleme pühendunud kvaliteetsete koostisosade kasutamisele ning pakume oma klientidele parimat maitset ja toiteväärtust.
  • Tervislikkus: Oma Müsli on loodud tervisliku elustiili toetamiseks, pakkudes maitsvat ja toitainerikast hommikusööki või vahepala igaks päevaks.

 

Tule ja leia Oma Müsli!